Bliv frivillig

Bjarne Toft Olsen
Ålevejen 11
5610 Assens
Tlf: 26390999
Mail:btols48@gmail.com

Bliv frivillig hos os!

Hvad er en frivillig?

En frivillig er person, der ønsker at gøre en forskel andre. Ved at give en del af sin tid til at udføre et stykke arbejde for Røde Kors er man med til at hjælpe nogle af de svageste. Både her i Danmark men også ude i verden.
Der er mange måder at være frivillig på. Nogle er det periodisk, og andre har en fast ugentlig vagt.

Hvad laver en frivillig?

Hos Røde Kors Assens spænder det frivillige arbejde bredt og afhænger af, hvilken aktivitet du vælger at blive frivillig i.
Som frivillig har du derfor mulighed for at vælge netop det frivilligjob, som passer bedst til dine kompetencer, tid, interesse og hverdag.

Hvilke muligheder er der?

Vi tilbyder selvfølgelig frivilligjobs i vores sociale- og genbrugsaktiviteter; men vi har også en række frivilligjobs inden for områder som organisationsudvikling, koordinering, markedsføring m.m.

Binding i forhold til timer

De fleste aktiviteter kræver, at du kan binde dig til et vist antal timer hver uge over en given periode. Eftersom vi arbejder med sårbare mennesker, som har brug for stabilitet, er det vigtigt, at du er realistisk omkring den tid, du har til rådighed, inden du bliver frivillig i en social aktivitet.

Hvordan bliver man frivillig?

Hos Røde Kors Assens har vi en bred vifte af aktiviteter, og derfor har vi også brug for mange forskellige typer af frivillige. Vi har plads til alle, der har lysten til at gøre en forskel for andre. Hvad enten du kommer med livslang erfaring og en klar idé om, hvad du vil, eller du er ung og nysgerrig overfor, hvad fremtiden byder på, så vil vi gøre vores bedste for at finde den rette plads til dig.

Kontakt til Røde Kors Assens

Hvis du allerede nu ved, hvad du vil lave som frivillig, så er du velkommen til at tage direkte kontakt til den relevante aktivitetsleder. Er du i tvivl om dine muligheder, eller vil du blot høre mere om at være frivillig i Røde Kors Assens, så kan du kontakte butikken eller formanden for Røde Kors Assens, hvis kontaktoplysninger du kan se øverst til højre.

 Hvorfor skal man blive frivillig?

Som Røde Kors frivillig bliver du en del af verdens største humanitære organisation. Du er med til at gøre en forskel for andre og får samtidig gode oplevelser og nye kompetencer med i rygsækken. Vi har altid brug for en ekstra hånd, og alle slags kræfter er unikke.

Hvad betyder din hjælp?

Som frivillig i Røde Kors Assens er du med til at gøre en kæmpe indsats for dem, der ikke har så mange muligheder. Samtidig bliver du en del af et stort fællesskab sammen med mere end 50 andre engagerede frivillige.

Læs Ingers historie om at være frivillig her

Se aktivitetsleder Annette Groule fortælle om besøgstjenesten i Røde Kors Assens.

Se Jane og Pouls erfaringer med at være frivillig i Røde Kors Assens.